Events

250 corredors participaran este diumenge en el I Ciclocross “Ciutat d’Alzira”

Al voltant de 250 corredors participaran en el I Ciclocross “Ciutat d’Alzira” que es disputarà el pròxim diumenge al circuit de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar de la capital de la Ribera.

CICLO-CROSS-Maria-valero-300x200 CICLO-CROSS-PIO2

La prova, organitzada pel club CC Soulbikes, és puntuable para el campionat dins el calendari organitzat per la Fedració Valenciana de Ciclisme.

Començarà a les 9,30 hores amb la cursa reservada als seniors i master 30 i finalitzarà cap a la 1 de la vesprada amb amb prova reina en la que correran els atletes èlit i sub 23.

Entre els participants es troba l’alzireny Pio Vela que corre en master 40 i que guanyà diumenge passat la Challenge Ciutat de Carlet. Cal destacar també la carletina, Maria Valero, actual campiona autonòmica que corre en la categoria èlit Fèmines.

El club Soulbikes va nàixer fa poc més de dos anys a Alzira, el seu president és Miguel Ángel Cañes que ha declarat a Riberaexpress que “el ciclocros és un esport prou familiar, en el lque participen pares i fills” i per lo tant espera que la prova del diumenge a Alzira “siga una festa”.

Font: http://www.riberaexpress.es/2013/11/27/al-voltant-de-250-corredors-participaren-este-diumenge-en-el-i-ciclocross-ciutat-dalzira/

Com arribar al circuit de CX?

ubicacio

7 8 9 10 11 ciclo1


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


6 × = 6