Inici

I Ciclocross Soulbikes “Ciutat d’Alzira”

Al voltant de 250 corredors participaran en el I Ciclocross “Ciutat d’Alzira” que es disputarà el proper diumenge 1 de desembre al circuit de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar de la capital de la Ribera. Anar a events…

cartell

La prova, organitzada pel club CC Soulbikes, és puntuable para el campionat dins el calendari organitzat per la Fedració Valenciana de Ciclisme.

Començarà a les 9,30 hores amb la cursa reservada als seniors i master 30 i finalitzarà cap a la 1 de la vesprada amb amb prova reina en la que correran els atletes èlit i sub 23.

Entre els participants es troba l’alzireny Pio Vela que corre en master 40 i que guanyà diumenge passat la Challenge Ciutat de Carlet. Cal destacar també la carletina, Maria Valero, actual campiona autonòmica que corre en la categoria èlit Fèmines.

El club Soulbikes va nàixer fa poc més de dos anys a Alzira, el seu president és Miguel Ángel Cañes que ha declarat a Riberaexpress que “el ciclocros és un esport prou familiar, en el lque participen pares i fills” i per lo tant espera que la prova del diumenge a Alzira “siga una festa”.

Font: http://www.riberaexpress.es/2013/11/27/al-voltant-de-250-corredors-participaren-este-diumenge-en-el-i-ciclocross-ciutat-dalzira/

Com arribar al circuit de CX?

ubicacio

Anar a events…

Què és Soulbikes?

Aquesta potser és la primera pregunta que vos feu i que té una resposta molt senzilla, Soulbikes és el nom que hem triat per presentar-vos el nostre projecte que naix per cobrir les necessitats que demaneu tots els aficionats, sent l’objecte de l’activitat la venda de bicicletes, accessoris amb servei de taller i reparació.

En Soulbikes volem transmetre la nostra passió per les bicicletes a tots els ciclistes siga quina siga la vostra especialitat. Pretenem que Soulbikes no siga només una tenda sinó un punt de trobada per a tota la gent que com nosaltres viu la bici d’una manera especial. Perqué realment pensen que les bicis també tenen ànima.

Qui està en Soulbikes?

Estem un grup d’amics, professionals amb experiència i que tenen en comú la seva passió per les bicis. Com passa en molts casos d’una afició fas al final el teu treball, aquest és el cas de la gent que treballa en Soulbikes.

Vols unir-te a la Comunitat Soulbikes?

Si et sents identificat i vols comprovar per tu mateix tot el que t’hem explicat, passa’t a conèixer-nos, et convidem a formar part d’un grup d’amics i amigues que ja estan en la comunitat, i tu vols unir-te a la Comunitat Soulbikes?

soul300


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


7 + 7 =